Το τελευταίο αντίο

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΕΥΑΓΟΡΑ ,φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς, αποχαιρετούν στις 4 το απόγευμα τον Γιώργο Χ’’Κυριακο που απεβίωσε σε ηλικία 68 χρονων.

Ο Γιώργος Χ’’Κυριακος υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ που νοσηλευόταν , μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος είχε τραυματιστεί τη 1η Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στη λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο από διερχόμενο όχημα.

Ο άτυχος Χ’’Κυριακος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ενώ στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο μέλαθρο αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και τον ΕΥΑΓΟΡΑ μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ οι Κενδεας Ζαμπυρινης και Τάκης Χαραλάμπους τονίζοντας ότι ο Γιώργος Χ΄΄Κυριακος διακρινόταν για την πραότητα του χαρακτήρα του αλλά ταυτόχρονα για την μαχητικότητα και τους αγώνες που έδωσε για πολλά χρόνια προασπιζομενος το Παφιτικο ποδόσφαιρο και κυρίως τον Ευαγόρα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ συλλυπούνται θερμά τους οικείους του Γιώργου Χ’’ Κυριακου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ