Στη Πάφο ο πρόεδρος

Το έργο της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου είναι ώριμο και έτοιμο να χρηματοδοτηθεί διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Πάφου σημειώνοντας ότι από τα υπόλοιπα επτά έργα που η πόλη έχει προτείνει για χρηματοδότηση υπάρχουν και άλλα που είναι έτοιμα ενώ για κάποια άλλα υπολείπονται ορισμένες μικρές λεπτομέρειες.

Η Πάφος έχει πλέον ώριμα έργα, ανέφερε, που μπορούν να χρηματοδοτηθούν και να ξεκινήσει η εκτέλεση τους σημειώνοντας ότι υπάρχουν καλές εξελίξεις γύρω από τα έργα αυτά που θα οριστικοποιηθούν, είπε, με την επίσκεψη του προέδρου της δημοκρατίας στην Πάφο στις 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού μεγάρου θα συμμετάσχουν οι τέσσερεις δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι των δήμων της επαρχίας, οι Βουλευτές της επαρχίας ο πρόεδρος του ΕΒΕ και του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου και εκπρόσωποι διαφόρων άλλων συνδέσμων.

Τον πρόεδρο της δημοκρατίας θα συνοδεύουν Υπουργοί και διευθυντές διαφόρων τμημάτων και υπηρεσιών.

Ο δήμαρχος Πάφου εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα δοθεί η δυνατότητα να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται στην ολοκλήρωση των διαδικασιών σε ορισμένα έργα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ