Φεστιβάλ Ψαριού στο Λατσί

Με στόχο την προβολή του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους ως τουριστικού προορισμού και ιδιαίτερα του γραφικού ψαρολίμανου στο Λατσί, πραγματοποιήθηκε σήμερα το 2ο φεστιβάλ ψαριού .

O δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχους Άγγελος Οδυσσέως δήλωσε ότι το Λατσί αποτελεί το πιο φημισμένο ψαρότοπο της Κύπρου και γι’ αυτό είπε θα καταβληθούν προσπάθειες σε συνεργασία με τον ΚΟΤ και την Εταιρία Τουριστικής ανάπτυξης Παφου για περαιτέρω ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού και την προβολή της περιοχής ως ποιοτικού προορισμού.

Οι λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο επισκέφθηκαν το Λατσί προκειμένου να απολαύσουν δωρεάν φρέσκο ψάρι και άλλα εκλεκτά εδέσματα .

Οι ψαρομεζέδες , αποτελούν βασικό παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εμπλουτίζει το τουριστικό προϊόν της Πόλης Χρυσοχους και γενικότερα της επαρχίας Πάφου , προβάλλει την γαστρονομία του τόπου και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του ντόπιου τουριστικού προϊόντος .

Η εκδήλωση , την οποίαν διοργάνωσε ο δημος Πόλεως Χρυσοχους σε συνεργασία με τους εστιάτορες του Λατσιού, περιλάμβανε επίσης μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ