Εκδήλωση Οικολόγων στο Λιμανάκι

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με ανησυχία παρατηρεί ότι οι Κυπριακοί ουρανοί συνεχίζουν να γεμίζουν κατά καιρούς από ύποπτα νέφη. Μια απλή προσεκτική ματιά δημιουργεί βάσιμα ερωτήματα.

Οι γραμμές που αφήνουν οι ύποπτες πτήσεις των αεροπλάνων βρίσκονται εκτός των αεροδιαδρόμων, διασταυρώνονται από όλες τις κατευθύνσεις και απλώνουν στον ουρανό κατά εντελώς αφύσικο τρόπο.

Το φαινόμενο αυτό συνδέεται με τα πειράματα της γεωμηχανικής που επισήμως έχουν ανακοινωθεί από επιστήμονες και κυβερνήσεις.

Πολλοί είναι αυτοί που συνέδεσαν αυτούς τους ψεκασμούς με πειράματα με τον καιρό, με την παρουσία ασθενειών ή με τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών (πρόγραμμα HAARP).

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών εδώ και χρόνια προβαίνει σε ενημέρωση του κοινού για το θέμα αυτό, μέσα από διαλέξεις και εκστρατείες.

Μάλιστα η Δημοτική Σύμβουλος του Κινήματος στην Πέγεια κα. Λίντα Λεμπλάνκ συμμετείχε σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η ομάδα των Πρασίνων / Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για το θέμα των ύποπτων αεροψεκασμών (chemtrails) (9/4/2013).

Επιπρόσθετα ο Βουλευτής του Κινήματος κ. Περδίκης κατάγγειλε τη χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο για ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς και για πειράματα με τον καιρό και το κλίμα από το 2010.

Είχε καλέσει την Κυπριακή Κυβέρνηση για άλλη μία φορά να ολοκληρώσει την έρευνα για χημική σύσταση των ύποπτων νεφών, όπως έχει δεσμευτεί ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων (Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος) από το 2010.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το φαινόμενο αυτό δεν έχει εκλείψει, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διοργανώνει εκδήλωση στο Λιμανάκι της Πάφου το Σάββατο 25 Απριλίου η ώρα 10:30 π.μ. – 1:00 μ.μ., όπου θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ