Κόντρα σε ψηλούς τόνους

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Πόλεως Χρυσοχους Γιωτη Παπαχριστοφη και τον δημοτικό σύμβουλο του ΑΚΕΛ Κυριάκο Κυριάκου.

Τα δυο μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πόλεως αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφορικά με την πορεία του δημοτικού συμβουλίου.

Οι αναφορές του αντιδημάρχου Πόλεως για επιμονή του δημάρχου Πόλεως Αγγέλου Οδυσσέως να κατασκευάσει το κέντρο ενηλίκων «Ελεούσα του Κύκκου» στο Προδρομι προκάλεσαν την παρέμβαση στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΦΟΣ του Δρ.Κυριακου Κυριάκου ο οποίος κατηγόρησε τον Γιώτη Παπαχριστοφη ότι ασκεί καταστροφική και μηδενική πολιτική στο δήμο.

Ο στόχος του είναι να παραλύσει ο δήμος για να έχει ο ίδιος πολιτικό όφελος και να εκλεγεί δήμαρχος είπε ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ σημειώνοντας ότι δεν είναι αμαρτία να υπάρχουν πολιτικές φιλοδοξίες αλλά το κάθε πράγμα θα πρέπει να γίνεται στην ώρα του κατά την έκφραση του.

Ο Γιωτης Παπαχριστοφη ανέφερε από την πλευρά του ότι ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ενεργούν ως πειθήνια όργανα του δημάρχου και ουδέποτε διατύπωσαν θέσεις και απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Η μοναδική συνεισφορά του Κυριάκου Κυριάκου, είπε ο αντιδήμαρχος, ήταν όταν επηρεαζόταν το προσωπικό του συμφέρον από τα έργα του δυτικού παρακαμπτηρίου της πλατείας.

Ο κ.Κυριακου αντέτεινε ότι ο Γιωτης Παπαχριστοφη εχει δηλώσει σε συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ούτε πέντε ευρώ για τους ηλικιωμένους οι οποίοι με τις συντάξεις τους μπορούν να τα βγάλουν πέρα και ότι δεν είναι δουλειά του δήμου να λειτουργεί τέτοια κέντρα έστω και αν θα χάσει επιχορήγηση σχεδόν δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Προτιμά να επενδυθεί με πέτρα το κοιμητήριο του Προδρομιου, είπε, αντί να γίνει αυτό το έργο με τον αντιδήμαρχο να υποστηρίζει ότι η ομάδα του δημάρχου στο δήμο λειτουργεί δικτατορικά και δεν σέβεται και δεν εκτελεί τις αποφάσεις της πλειοψηφειας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ