Τουρνουα αυριο

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνδέσμων Γονέων του Α',Β',Ζ' και ΙΑ' δημοτικών σχολείων της Πάφου και Τσάδας, θα διοργανώσουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου (6Χ6), σε συνεργασία, με την Ακαδημία OLYMPIKO, του Γιώργου Πολυβίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ.-12.30 Μ.Μ., στα γήπεδα "OLYMPIKO .

Εκ μέρους των διοργανωτών του τουρνουά, η πρόεδρος του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου, Χρίστια Σεκκέ, ανέφερε ότι είναι εφικτή η συνεργασία και με άλλα σχολεία, στα πλαίσια της προώθησης του αθλητισμού και της ομαδικότητας, μεταξύ των παιδιών .

Την ίδια στιγμή στέλνουμε και το μήνυμα, ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και μπορούμε να προσφέρουμε και προς το συνάνθρωπό μας, αφού όλα τα έσοδα θα πάνε σε οικογένεια, που έχει πραγματική ανάγκη, ειπε".

Και κατέληξε ότι , ο στόχος μας είναι να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδιά, στον ίδιο χώρο θα προσφέρεται και Ζούμπα ως εναλλακτική δραστηριότητα για τα κορίτσια, σε συνεργασία με το γυμναστήριο Gymnastika Zoumba for kids".

Το κόστος της συμμετοχής ορίστηκε συμβολικά στα 2 ευρώ, οι πρώτες ομάδες θα πάρουν κύπελλα και μετάλλια και για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης έχουμε χωρίσει τις ομάδες σε τρεις κατηγορίες. Κατηγορία Α: Παιδιά γεννημένα 2003-2004 Ε'-ΣΤ' Τάξη, Κατηγορία Β': Παιδιά γεννημένα 2005-2006 Γ'-Δ' Τάξη και Κατηγορία Γ': Παιδιά γεννημένα 2007-2008 Α'-Β' Τάξη.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι το Diagnosis Laboratory Center, του Στέφανου Γιουκκά και το πρατήριο βεντζίνης ESSO, του Στέφανου Στεφάνου, το περίπτερο Time Out, η εταιρεία Μ&Ε Anastasiou ltd και το γυμανστήριο Gymnastika, της Χριστιάνας Παναγιωτάκη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ