Καθαρίζουν τα μπάνια

Τον χώρο των Δημοτικών Μπάνιων, θα καθαρίσουν αύριο Σάββατο, από τις 7 π.μ. μέχρι τις 9 π.μ., οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη, σε εκδήλωση καθαριότητας, που προγραμματίζουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών, Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, οι κολυμβητές, θέλουν να στείλουν το μήνυμα, ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, σε θέματα καθαριότητας και θέλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα σε Κύπριους και ξένους περιηγητές, πως πρέπει να διατηρούμε καθαρούς χώρους που μοιραζόμαστε καθημερινά.

Τα Δημοτικά Μπάνια και η μαγευτική παφίτικη θάλασσα, η οποία απλώνεται μπροστά τους, αποτελούν τον καθρέφτη της τουριστικής Κάτω Πάφου και οφείλουμε να διατηρούμε την περιοχή καθαρή, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Σε όλους τους κολυμβητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην εκστρατεία καθαριότητας, θα λάβουν δώρο, μια φανέλα και ένα καπελάκι του σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη.

Μαζί με τους κολυμβητές, στην εκστρατεία καθαριότητας, θα βρεθεί στα Δημοτικά Μπάνια και ο πρόεδρος της επιτροπής καθαριότητας του Δήμου Πάφου, γιατρός Φυλακτής Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής παραλιών, Νίκος Σιμιλλίδης.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ