Άνοιξε πανιά η Θεοχαρους

Την έντονη αγωνία της για την αντιμετώπιση του ήδη δημιουργηθέντος βαθέως κράτους στην Κύπρο, εξέφρασε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η κ. Θεοχάρους αναφέρει ότι καθίσταται αναγκαία η ανάδυση από τα σπλάχνα της κοινωνίας ενός Παγκύπριου Πολιτικού Ανατρεπτικού Κινήματος, με την συμμετοχή όσων πολιτών βάζουν την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, την σωτηρία της Πατρίδας και την Ανόρθωση της Κοινωνίας, υπεράνω όλων των άλλων.

Η κ. Θεοχάρους σημείωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία καταρρέει εκ των έσω, από την μεγάλη διαφθορά στην κοινωνία και στους θεσμούς.

Στην πολιτική ζωή. Η μακρόχρονη σήψη έχει διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό και έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα επιλήψιμες και επικίνδυνες ρωγμές στο κύρος της κρατικής μας υπόστασης.

Ηλθε η ώρα, ειπε, να αναδομήσουμε εκ βάθρων τον τόπο μας, να απαλλαγούμε από τους φαύλους, να στηρίξουμε με πάθος ένα πολιτικό σύστημα απαλλαγμένο από την διαφθορά.

Η κατάσταση, όπως την βιώνει καθημερινά ο εμβρόντητος πολίτης έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η διαπλοκή του πολιτικού συστήματος με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα παρ όλο που δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί είναι πασιφανής.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ