Δεν θέλουμε σύγκρουση

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής συγκοινωνιών και έργων Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου Αντώνης Αντωνίου δήλωσε ότι δεν εξυπηρετεί η σύγκρουση και η αντιπαράθεση με καμία άλλη περιοχή της Κύπρου για τα έργα υποδομής που διεκδικεί η κάθε περιοχή.

Είναι δικαίωμα και υποχρέωση των παραγόντων της κάθε περιοχής να διεκδικούν όποια έργα θέλουν και δικαίωμα και υποχρέωση των παραγόντων και των κατοίκων της Πάφου να διεκδικούν τα δικά τους τόνισε ο Αντώνης Αντωνίου.

Αναφερόμενος στο θέμα της ανακατασκευής του δρόμου Πάφου- Πόλης Χρυσοχους αναγνώρισε ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν ο τρόπος που έγιναν οι απαλλοτριώσεις στον δρόμο αυτό αφού αν είχαν γίνει όλες σε μια περιοχή θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για να ξεκινήσει τμηματικά το έργο,ανέφερε.

Μαζί με το έργο αυτό αναστέλλονται άλλα 22 παρομοια έργα σε όλη την Κύπρο, είπε, και θα πρέπει πλέον να υπάρξει ένας προγραμματισμός για το πότε θα γίνουν.

Σε καμία περίπτωση διαβεβαίωσε δεν θα αποδεχτούμε να καταργηθεί το έργο και θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις αλλά και να γίνουν άμεσα βελτιωτικά έργα μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον δρόμο αυτό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ