Ξεκαθαρίζουν μέχρι τον άλλο μήνα

Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν στα Τουρκοκυπριακής ιδιοκτησίας ακίνητα που επηρεάζουν τους σχεδιασμούς της πόλης για τα έργα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, εκτιμά ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος συναντήθηκε τις τελευταίες μέρες στην Πάφο με την υπεύθυνη της υπηρεσίας διαχείρισης Τ/Κ περιουσιών Μαίρη Λάμπρου.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι με βάση τους σχεδιασμούς της υπηρεσίας μέχρι τον Μάρτιο θα ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες αναγνωρίζοντας ότι οι μεγαλύτερες δυσκολίες εντοπίζονται στην ανάπλαση του Χανιού του Ιμπραήμ.

Για τα άλλα έργα υπάρχουν επίσης δυσκολίες παραδέχτηκε ο δήμαρχος Πάφου αλλά με την θετική στάση που τηρούν και οι ίδιοι οι επηρεαζόμενοι τα προβλήματα μπορούν να ξεπερασθούν, είπε.

Υπενθύμισε ότι έχει αρθεί η παρανόμια στο σινεμά ΟΘΕΛΟΣ και πλέον το έργο μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα.

Αισιοδοξία για τα έργα της πολιτιστικής πρωτεύουσας εξέφρασε και ο πρόεδρος της επιτροπής υποδομών του Πάφος 2017 Γιάννης Κουτσολαμπρος τονίζοντας ότι στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνει στην Λευκωσία η τελική παρουσίαση των έργων της Πάφου για τα οποία ζητείται η χρηματοδότηση.

Ο Γιάννης Κουτσολαμπρος σημείωσε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι υπάρχει η απαραίτητη τεκμηρίωση για όλα τα έργα και μπορούν να λάβουν την χρηματοδότηση που χρειάζονται προκειμένου να εκτελεστούν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ