Τα προβλήματα των ψαράδων

Ο δημοτικός σύμβουλος Εύρος Λοιζιδης δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει να συζητήσουν στην επιτροπή πολεοδομίας και τεχνικών θεμάτων τα ζητήματα του λιμανιού της Κάτω Πάφου.

Απαντώντας στα παράπονα των επαγγελματιών ψαράδων για τις κλοπές από τις βάρκες τους μέρους του εξοπλισμού τους καθώς και για το ότι η πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου μετατρέπεται σε πίστα ταχύτητας από νεαρούς οδηγούς ανέφερε ότι τα προβλήματα είναι γνωστά και πλέον ο δήμος περνά από την θεωρία στην πράξη.

Για όλα τα θέματα ο δήμος δεν θα μένει πλέον στις διαπιστώσεις και στις ευχές, ανέφερε, ο Εύρος Λοιζιδης σημειώνοντας ότι θα μελετηθούν τρόποι για επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Σε σχέση ευρύτερα με τα θέματα θωράκισης του λιμανιού της Κάτω Πάφου σημείωσε ότι ήταν μέγα σφάλμα η κατάργηση κατά την ανάπλαση του τοίχου στο παραλιακό μέτωπο και θα μελετηθούν τρόποι και λύσεις προσωρινής λύσης των προβλημάτων αυτών μέχρι να δοθούν οριστικές λύσεις από την ακτομηχανικη μελέτη που θα διεξαχθει για την περιοχή από το Κάστρο μέχρι τα όρια με τον δήμο Γεροσκηπου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ