Αντιδράσεις για άρση ασυλίας Σαρικα

O Βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντης δήλωσε ότι το θέμα με την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου Φειδία Σαρικα πήρε τον δρόμο της και τώρα θα διαφανεί κατά πόσο υπήρξε εμπλοκή του πρώην δημάρχου ή όχι.

Ο ίδιος μέχρι τώρα αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, είπε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ και τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης για να αποδώσει στον κάθε ένα ότι του αναλογεί.

Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ Γιώργος Νικάνδρου δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και αναμένει με ενδιαφέρον την ολοκλήρωση των ερευνών για να διαφανεί ποια ήταν , αν υπήρξε ποτέ, όπως ανέφερε εμπλοκή του Φειδία Σαρικα στο σκάνδαλο.

Ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει πολλές φορές τους συναγωνιστές του στην ΕΔΕΚ, είπε ο Γιώργος Νικάνδρου ότι πρόκειται για σκευωρία και ότι καμία απολύτως ανάμειξη δεν είχε στο σκάνδαλο αυτό.

Ο Γιώργος Νικάνδρου απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το κόμμα του έχει ήδη τοποθετηθεί ότι αν υπάρξει καταδίκη για τέτοιου είδους αδικήματα για αξιωματούχους του κόμματος καμία θέση δεν έχουν στο κόμμα και θα αποβάλλονται αυτόματα.

Στην περίπτωση που κατηγορηθούν, συνέχισε, και μέχρι να αθωωθούν θα απέχουν από τα όργανα του κόμματος τους.

Ο Γιώργος Νικάνδρου επανέλαβε την άποψη ότι καμία θέση δεν έχουν στην κοινωνία όσοι επιδεικνύουν ανάλογες συμπεριφορές και όσοι καταχρώνται όχι μόνο το δημόσιο χρήμα αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών που τους επιλέγουν για να τους αντιπροσωπεύουν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ