Υπερβολικές χρεώσεις.

Εμβρόντητοι έμειναν οι καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου της Πάφου όταν παρέλαβαν τα δημοτικά τέλη και διαπίστωσαν ότι οι χρεώσεις είχαν υπερδιπλασιαστεί δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο εκπρόσωπος του Σωματείου Φίλων της Παλιάς Πόλης Κυριάκος Κυριάκου.

Ο κ. Κυριάκου είπε ότι αμέσως οι Καταστηματάρχες της περιοχής επικοινώνησαν με τον Δήμο Πάφου ζητώντας διευκρινήσεις για τις υπερβολικές χρεώσεις.

Ο δήμος Πάφου δια του δημαρχεύοντος Μάκη Ρουσή απάντησε ότι είχε γίνει μια προσπάθεια εξορθολογισμού των χρεώσεων ούτως ώστε να υπάρχει μια ενιαία αντιμετώπιση αλλά από κάποιο λάθος οι λογαριασμοί φούσκωσαν σε υπερβολικό βαθμό.

Ο κ. Κυριάκου κάλεσε τους καταστηματάρχες της Περιοχής να υποβάλλουν ενστάσεις στο Δήμο και να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς μέχρις ότου διευθετηθεί το όλο ζήτημα.

Από την πλευρά του επίσης ο Δημαρχεύων της Πάφου κ. Μάκης Ρουσής δήλωσε ότι ο Δήμος μόλις πληροφορήθηκε για το συμβάν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες.

Κάλεσε επίσης με την σειρά του τους καταστηματάρχες της περιοχής να υποβάλλουν ενστάσεις ενώ διαβεβαίωσε ότι όσοι πρόλαβαν και πλήρωσαν τους διογκωμένους λογαριασμούς θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ