Θανατηφόρο με θύμα Βρετανό

Βρετανός ηλικίας 37 χρόνων ο Κρισταντ Μπενετ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίσθηκε θανάσιμα δέκα λεπτά μετά την μια.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στην οδό Ρήγαινας , στον δρόμο από το Λατσι προς τα Λουτρά της Αφροδίτης.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος κάτοικος της περιοχής στο οποίο επέβαιναν άλλοι δυο συνομήλικοι του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλεως και την τροχαία Πάφου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Βρετανό ο οποίος εργαζόταν και διέμενε μόνος του στην περιοχή.

Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκίνητου ισχυρίστηκε ότι ο άτυχος Βρετανός βρισκόταν ξαπλωμένος ανάσκελα στην αριστερή πλευρά του δρόμου , σύμφωνα με την πορεία του, και δεν τον αντιλήφθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει με το αυτοκίνητο του.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχους όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνωνας Ψαθιτης δήλωσε ότι κατά το 2014 σημειώθηκαν στην επαρχία Πάφου έξι θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα όσα και το 2013.

Απεύθυνε έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την ταχύτητα, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, την χρήση ζώνης και κράνους.

Η θλίψη και ο πόνος από ένα δυστύχημα, κατέληξε, δεν έχουν θέση στην κατάνυξη των ημερών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ