Επτά υποψήφιοι

Επτά θα είναι οι υποψήφιοι για την δημαρχία της Πάφου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Άριστος Βασιλειάδης που υποστηρίζεται από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ , ο Φαίδωνας Φαίδωνος που εξήγγειλε σήμερα υποψηφιότητα και αναμένεται να στηριχτεί από τον ΔΗΣΥ, ο Δώρος Παφιτης που στηρίζεται από την Συμμαχία Πολιτών, ο Ανδρέας Μασουρας που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων , ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Χρυσανθου, ο αρχιτέκτονας Βαγγελης Μαυρονικολας και ο ανεξάρτητος Ανδρέας Ευστρατίου.

Σήμερα απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Κων/δης. Ο δημοτικός σύμβουλος Πάφου του ΔΗΣΥ Φαίδωνας Φαίδωνος ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του να διεκδικήσει την δημαρχία της Πάφου.

Πλαισιωμένος από πολίτες που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους και στη παρουσία του βουλευτή και του επαρχιακού γραμματέα του κόμματος στην Πάφο Κώστα Κων/νου και Γιαννάκη Λαζάρου ανέφερε ότι η Πάφος βιώνει τους τελευταίους μήνες την μεγαλύτερη θεσμική κρίση της ιστορίας της και η πόλη θα πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ανταπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση της πολιτιστικής πρωτεύουσας.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος επέκρινε τις κομματικές ηγεσίες άλλων κομμάτων που επέλεξαν να ακολουθησουν τον δρόμο που έφερε ταπράγματα στην σημερινή τους κατάσταση όπως επεσήμανε.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος σημείωσε ότι τα διλλήματα που τίθενται απέναντι στους πολίτες είναι συγκεκριμένα.

Θέλουν ξανά μια από τα ίδια, είπε, ή αναζητούν την πραγματική αλλαγή και θέλουν η Πάφος να μείνει σημαδεμένη ως το θλιβερό παράδειγμα της σήψης ή θα καταστεί το σύμβολο της κάθαρσης όπως πραγματικά θα πρέπει να είναι.

Είπε ακόμη ότι ο δήμαρχος που θα εκλεγεί στις 11 του Γεναρη θα είναι ο εγγυητής της κάθαρσης και της εξυγίανσης και αυτός που δεν θα σιγήσει και δεν θα σφυρίζει αδιάφορα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ