Υποψήφιος ο Μασουρας

Ώρα ευθύνης για την Πάφο και ώρα που οι καθαρές δυνάμεις του τόπου πρέπει να συμπορευτούν για να ανατρέψουν το κομματικό κατεστημένο που δρούσε τόσα χρόνια ως μαφιόζικη κάστα εις βάρος των πολιτών, χαρακτήρισε τις επερχόμενες αναπληρωματικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Πάφου Ανδρέας Μασουρας εξαγγέλλοντας και επίσημα την υποψηφιότητα του .

Ο κ.Μασουρας που στηρίζεται από το Κίνημα των Οικολόγων από το οποίο προέρχεται ανέφερε ότι η υποψηφιότητα του είναι υποψηφιότητα Αρχών και Αξιών.

Έντιμα και καθαρά, χωρίς διαπλοκές, χωρίς κομματικά παρασκήνια, όπως είπε θέτει την πρόταση του ενώπιον των δημοτών.

Είπε ακόμη ότι για την Πάφο έχει συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για την διαφάνεια, για την ανάπτυξη, την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον εκσυγχρονισμό των τοπικών κοινωνικών δομών.

Προτάσεις για τα έργα υποδομής, για την βελτίωση ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και πρόγραμμα για τους νέους της Πάφου.

Είπε ακόμη ότι η υποψηφιότητα του δίνει την εγγύηση στον πολίτη της Πάφου, ότι έχει μια επιλογή για την οποία μπορεί να είναι σίγουρος, ότι η ψήφος του δεν πάει χαμένη.

Είναι μια ψήφος , κατέληξε, για κάθαρση και διαφάνεια, μια τοποθέτηση υπέρ της ανανέωσης της πολιτικής και της ελπίδας στους νέους ανθρώπους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ