Οι θέσεις των φίλων της Παλιάς πόλης για λεωφορεία

Λαμβάνοντας υπόψη την ειλημμένη απόφαση για μετακίνηση του σταθμού του Ο.ΣΥ.ΠΑ απο το Λιμανάκι της Κ. Πάφου και εξετάζοντας διάφορους παραμέτρους με στόχο την αναβάθμιση της προσβασιμότητας αλλά και των υπηρεσιών των δημόσιων επιβατικών μεταφορών, το σωματείο Φίλοι της Παλαιάς Πόλης Πάφου εμμένει στην εισήγηση του για μεταφορά του σταθμού εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή στο κέντρο της Πάφου.

Σε συνάντηση εκπροσώπων του σωματείου με εκπρόσωπο του Υπουργείου συγκοινωνιών και του ΟΣΥΠΑ σχετικά με την δημιουργία σταθμού λεωφορείων διαφάνηκε ότι οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη δεν είναι αυτοί που ενδείκνυται σε μια μελέτη συγκοινωνιών που γνώμονα έχει το δημόσιο συμφέρον και αμφισβητούνται πάραυτα, τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου.

Το σωματείο Φίλοι της Παλαιάς Πόλης Πάφου κάλεσε τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους εμπλεκόμενους στο θέμα να αναλάβουν συντονισμένη δράση και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η προσβασιμότητα αλλά και οι υπηρεσίες των δημόσιων επιβατικών μεταφορών στην Πάφο.