Καταγγελίες και απαντήσεις

Ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΔΕΚ στην Πάφο και επίτιμος πρόεδρος του Παφιακού Συλλόγου Αθλοπαιδιών Βάσος Δημητρίου απαντώντας στις καταγγελίες στις οποίες προέβη η πρώην δημοτική υπάλληλος Μαρία Σολομωνίδου, εις βάρος του ότι σε στημένη κλήρωση κέρδισε αυτοκίνητο του Παφιακου και ότι χρησιμοποιούσε την θέση του στον δήμο για να παίρνει εισφορές για τον Παφιακα ανάφερε ότι αρνείται κατηγορηματικά να γίνει συμμέτοχος “σ’ αυτήν την καλά οργανωμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Αρχών και της κοινής γνώμης από ουσιώδη ζητήματα”.

Ο κ. Δημητρίου αναφέρει πως δεν πρόκειται να αποδείξει σε κανέναν ότι «δεν είναι ελέφαντας» και ούτε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως ευεργέτη του οποιουδήποτε, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αναμενόμενη αντίδραση τις καταγγελίες της Μ. Σολομωνίδου την στιγμή που η ίδια θεωρεί τον ίδιο υπεύθυνο για τις αποκαλύψεις των υποθέσεων που διερευνώνται εις βάρος της.

Για τα 21 χρόνια θητείας του στον Παφιακό, αναφέρει ο κ. Δημητρίου, θα αφήσει να μιλήσουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1993 και μέχρι σήμερα, προσθέτοντας πως όλες οι διαδικασίες που λάμβαναν χώρα στον Παφιακό, είτε κληρώσεις ήταν, είτε εκδηλώσεις, ήταν πάντα νομότυπες και καλύπτονταν από πλήρη διαφάνεια.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ