Τιμησαν τον Μαριο

Το Α' Δημοτικό Σχολείο Πάφου(Νεοφύτειο), τίμησε τον Μάριο Δημητριάδη Φανερά συγκινημένος, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, εμφανίσθηκε στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πάφου(Νεοφύτειο), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συνδέσμου Γονέων και της Διεύθυνσης του εκπαιδευτηρίου, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος "EU Back to School", όπου, πρόσωπα που κατέχουν σήμερα δημόσια αξιώματα σε κράτη μέλη της Ένωσης, καλούνται να επισκεφθούν τα σχολεία της γενέτειράς τους, προκειμένου να κάνουν ενημερωτικές ομιλίες για τους μαθητές, για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και να κάνουν διάλογο με τα παιδιά.

Στη σεμνή τελετή που έγινε, στο προαύλιο του Α' Δημοτικού, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου(Νεοφύτειο), Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ευχαρίστησε θερμά το Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, να επισκεφθεί το παλιό του σχολείο και τόνισε ότι, είναι ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του υπουργού και τέτοιες πράξεις φανερώνουν, το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης, για τα παιδιά μας.

Έχουμε μια καλή και φιλική συνεργασία με τον Μάριο Δημητριάδη και να ξέρει ότι όταν χρειάζεται θα τον "ενοχλούμε", για διάφορα προβλήματα και αιτήματά μας, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων του, κατέληξε ο κύριος Ιεροκηπιώτης.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του σχολείου Αναστασία Αρτέμη, ανέφερε ότι ο υπουργός επισκέφθηκε το σχολείο, στο οποίο πέρασε τα πρώτα του μαθητικά χρόνια, στα πλαίσια ευρωπαικού προγράμματος "Back to school"και τον ευχαρίστησε με τη σειρά της , για την παρουσία του.

Η πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου Λένη Μιχαήλ, πρόσφερε εκ μέρους των μαθητών μια ανθοδέσμη στον υπουργό και τον καλωσόρισε, στο παλιό του σχολείου, θυμίζοντας του ότι όσα χρόνια και να πέρασαν το σχολείο του παραμένει εδώ, γιατί έχει μια μεγάλη ιστορία και το 2017, θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.".

Φανερά συγκινημένος, ο Μάριος Δημητριάδης τόνισε ότι η συγκίνηση του είναι πολύ μεγάλη, αφού επιστρέφει στο πρώτο του σχολείο, μετά από πάρα πολλά χρόνια, λες και ήταν χθες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύνδεσμο Γονέων και στη Διεύθυνση του σχολείο για την πρόσκλησή τους.

Οι αναμνήσεις μου είναι πολύ καλές, αφού εδώ φοίτησα τις πρώτες τρεις τάξεις του Δημοτικού. Να είστε καλοί μαθητές , να ακούτε τους δασκάλους σας , για να τιμήσετε τους εαυτούς σας, την πόλη μας και τις οικογένειες σας, κατέληξε ο Μάριος Δημητριάδης.

Η τελετή έκλεισε με απονομή τιμητικής πλακέτας στον Μάριο Δημητριάδη,από τον Σύνδεσμο Γονέων και tη Διεύθυνση του Α' Δημοτικού Σχολείου(Νεοφύτειου).

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ