Συνέντευξη Τσελεπου στο Ράδιο Πάφος

Ο Σίμος Τσελεπος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πάφος 2017 δήλωσε ότι πλέον όλοι στην κυβέρνηση και στην δημόσια υπηρεσία έχουν αντιληφτεί την σημασία της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο Σίμος Τσελεπος σε συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ανέφερε ότι η συγκυρία του Γιουροκρουπ του Μαρτίου και η οικονομική κρίση γενικότερα δεν ευνόησαν τον οργανισμό στα πρώτα δύσκολα βήματα του όμως το διοικητικό συμβούλιο σε στενή συνεργασία κυρίως με τον δήμο Πάφου αλλά και τους υπόλοιπους μετόχους και φορείς της επαρχίας Πάφου προχωρεί στην υλοποίηση του οράματος για την επαρχία Πάφου.

Ο Σίμος Τσελεπος ανέφερε ότι πλέον όλοι έχουν κατανοήσει και πησθει ότι η πολιτιστική πρωτεύουσα δεν είναι υπόθεση της Πάφου μόνο αλλά υπόθεση ολόκληρης της Κύπρου και το σημαντικότερο, πρόσθεσε, εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή.

Το διοικητικό συμβούλιο εφάρμοσε μια ευφάνταστη πολιτική, συνέχισε, που φαίνεται ότι αποδίδει και κάλεσε τους πολίτες να αντιληφτούν ότι η προσπάθεια δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Είπε ακόμη ότι από την προσπάθεια αυτή δεν δικαιούται να απουσιάζει κανένας Παφιτης και όλες οι ενεργές δυνάμεις της επαρχίας θα πρέπει να κινητοποιηθούν .

Το μέλλον της επαρχίας ολόκληρης για τα επόμενα τουλάχιστον 25 χρόνια καθορίζεται κατέληξε, με τις αποφάσεις που θα ληφθουν τους τρεις επόμενους μήνες σε σχέση με τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα που όλοι χρειάζονται.

Ο Σιμος Τσελεπος ανέφερε ακόμη ότι υπολείπεται στον οργανισμό ποσό ενός περίπου εκατομμυρίου ευρώ για τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν και το οποίο θα καλυφτεί κυρίως από μεγάλες χορηγίες που θα εξασφαλίσουν ενώ απεκάλυψε ότι μετά την συμφωνία για την ταυτόχρονη μετάδοση στην Πάφο της μητροπολιτικής όπερας της Νέας Υόρκης ανάλογη συμφωνία βρίσκεται στα σκαριά για το μπαλέτο του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ