Εκστρατεία για καρκινοπαθείς

Η πρόεδρος των εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ Άντρη Αβραάμ δήλωσε ότι οι δυο επόμενες εκδηλώσεις που οργανώνονται δεν έχουν μόνο στόχο την οικονομική ενίσχυση αλλά και την πρόληψη και την σωστή ενημέρωση των ασθενών και ευρύτερα των πολιτών.

Είπε ακόμη ότι η εκστρατεία κατά του καρκίνου συνεχίζεται και επεκτείνεται εκτός από τα αστικά κέντρα και σε μεγάλες κοινότητες της υπαίθρου.

Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Παλιομοναστηρο στην Πεγεια σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο ο ΠΑΣΥΚΑΦ οργανώνει διάλεξη με τον γιατρό Φυλακτη Κων/δη .

Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται στην Χλωρακα, στο Στρουμπι και στο Πολεμι που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον όπως επεσήμανε η κα. Αβραάμ τονίζοντας ότι οποιεσδήποτε άλλες κοινότητες ή άλλα σύνολα το επιθυμούν θα μπορούσε να οργανωθεί παρομοια ενημερωτική διάλεξη.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το κατάστημα ΤΑΒΙΘΑ θα οργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο φιλανθρωπικό παζαρακι με φιλανθρωπικό τσάι από το πρωί μέχρι το απόγευμα όπου θα πωλούνται διάφορα είδη και τα έσοδα θα διανεμηθούν εξίσου στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στο επαρχιακό συμβούλιο εθελοντισμού για τις άπορες οικογένειες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ