Σε ομαδική παραίτηση

Ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ Νίκος Κοννικος καλεί τους συναδέλφους του σε ομαδική παραίτηση προκειμένου να προκηρυχθουν άμεσα εκλογές και οι δημότες να δώσουν την εντολή σε όσους θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Ο ίδιος όπως ανέφερε έχει μεταφέρει την εισήγηση του αυτή στον πρόεδρο της επαρχιακής επιτροπής και Βουλευτή του ΔΗΚΟ Αντώνη Αντωνίου τονίζοντας ότι δεν έχει το σώμα άλλη επιλογή.

Ανέφερε ακόμη ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες δημότες οι οποίοι θέτουν βασανιστικά ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου καθώς και άλλων σωμάτων στην πόλη.

Είπε ακόμη ότι ο ίδιος δεν αποδέχεται να του προσάπτουν κατηγορίες και χαρακτηρισμούς σημειώνοντας ότι για τέσσερεις και πλεον δεκαετίες βρίσκεται στο εμπόριο και έχει κτίσει ένα όνομα το οποίο δεν θα επιτρέψει σε κανένα να το αμαυρώσει.

Συνεπώς η καλύτερη λύση για όλους, κατέληξε, είναι το δημοτικό συμβούλιο Πάφου αλλά και ο δήμαρχος να ζητήσουν ανανέωση της εντολής από τον λαό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ