Ελεύθεροι για τα μηνύματα

Το απόγευμα αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι από την αστυνομία Πάφου η υπάλληλος του δήμου Πάφου Μαρία Σολομονιδου και ο πατέρας της που έχουν συληφθει ως ύποπτοι για τα απειλητικά μηνύματα που είχαν σταλεί στις 28 Σεπτέμβριου με αφορμή την υπόθεση ΑΡΙΣΤΟ σε παράγοντες του Δήμου Πάφου και σε δημοσιογράφο.

Για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων της εταιρείας στην περιοχή σκαλί και της ανταλλαγής του πολεοδομικού σχεδίου της αίτησης που είχε εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή του δήμου με πλαστό σχέδιο που βρέθηκε στον φάκελο εκ των υστέρων έχουν παραπεμφθει ενώπιων του κακουργοδικείου τέσσερα πρόσωπα ανάμεσα τους και ο σχεδιαστής της εταιρείας Χρήστος Σολομονιδης, αδελφός της υπαλλήλου του δήμου και γιος του Ηλία Σολομονιδη.

Η αστυνομία θα αναμένει τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της συσκευής του δημάρχου Πάφου, μετά την εξασφάλιση σχετικού διατάγματος, που εκτιμάται ότι θα τα έχει αύριο το πρωί προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες της, μη αποκλειόμενης και της σύλληψης του δημάρχου Πάφου.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτά, ανέφερε στο ΡΙΚ, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Νίκος Τσαππης, θα ακολουθούσουν και οι υπόλοιπες ενέργειες για την Μαρία και τον Ηλία Σολομονιδη.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη νομική υπηρεσία όπου εξετάστηκαν όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία για την υπόθεση αυτή και κυρίως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δυο υπόπτων, Μαρίας και Ηλία Σολομωνίδη, τις καταθέσεις των ιδίων, του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, αλλά και προσώπων, με τα οποία είχαν επικοινωνήσει την ημέρα της αποστολής των απειλητικών μηνυμάτων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ