8ήμερη κράτηση στους δύο 24χρονους για κατοχή ναρκωτικών στην Πάφο.

 Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίων των δύο νεαρών ηλικίας 24 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος , μαχαιροφορίας και πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος .

Οι δύο 24χρονοι που είναι άνεργοι και έχουν απασχολήσει κατ' επανάληψη τις αρχές προκάλεσαν ατύχημα στον κόμβο ΒΙΟΦΩΣ το βράδυ της Κυριακής στις 20:25 όταν μέλη της ΥΚΑΝ επεχείρησαν έλεγχο του οχήματος τους. Όταν τελικά το όχημα τους ακινητοποιήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε αυτό 10 γραμμάρια κάνναβης και 13 γραμμάρια άσπρης σκόνης που μοιάζει με κοκαΐνη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην συμβολή της κεντρικής λεωφόρου Ελλάδος με την λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου.

Στον κόμβο που ελέγχεται από φώτα τροχαίας οι δυο νεαροί σταμάτησαν όταν άναψε το κόκκινο φανάρι.

Οι αστυνομικοί που διενεργούσαν έλεγχο στην περιοχή ζήτησαν από τους δυο νεαρούς να ελέγξουν το όχημα τους αλλά αυτοί αντί να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αστυνομικών επεχείρησαν να ξεφύγουν οδηγώντας αρχικά με την όπισθεν και εισερχόμενοι στην συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο προερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι νεαροί δεν σταμάτησαν εκεί αφού συνέχισαν να μην δέχονται τον έλεγχο χτυπώντας δυο αστυνομικούς οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, τους παρασχέθηκαν οι Α' βοήθειες στο ΓΝ Πάφου και απολύθηκαν.

Στο όχημα εκτός από τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν επίσης ένα χειροποίητο τσιγάρο που εκτιμάται ότι περιέχει κάνναβη και ένα μαχαίρι 13 εκατοστών με μυτερή λεπίδα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ