Έργα αθλητισμού

Ο πρόεδρος της επιτροπής νεολαίας και αθλητισμού του δήμου Πάφου Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι θα αναβαθμιστούν τα οικόπεδα στην περιοχή Αχμετ Ρασιητ με την βοήθεια και του ΚΟΑ όπως θα γίνει και στο γήπεδο του Κοροιβου.

Ιδιαίτερα για το γήπεδο αυτό λόγο της χρήσης του και από τα εκπαιδευτήρια της περιοχής ζητείται και η συμβολή του Υπουργείου Παιδείας. Το έργο στα οικόπεδα Αχμέτ Ρασιητ προγραμματίζεται να αναβαθμιστούν εντος του επόμενου έτους ενώ για το γήπεδο του Κοροιβου ίσως οι διαδικασίες όπως είπε ο Χρύσανθος Σαββίδης ολοκληρωθούν τον επόμενο χρόνο για να ξεκινήσουν οι εργασίες την επόμενη χρονιά.

Η επιτροπή, τόνισε ο Χρύσανθος Σαββίδης ασχολήθηκε και με το θέμα του παρατηρητή της γειτονιάς, ενός θεσμού χρήσιμου όπου έχει εφαρμοστεί που θα συμβάλει στην αύξηση και εμπέδωση της ασφάλειας στην δημαρχουμενη περιοχή και θα συμβάλει στον περιορισμό διαφόρων φαινομένων.

Η επιτροπή αποφάσισε να αντικαταστήσει φθαρμένα, λόγο φυσικής φθοράς, καθίσματα στο γήπεδο του Μουταλου αλλά και συντήρησης του πλαστικού τάπητα του γηπέδου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ