Γλύτωσαν χρήματα

Ο δήμαρχος Πάφου απορρίπτει τις επικρίσεις για την κατάληξη που είχε η διαπραγμάτευση με τον εργολάβο του αποχετευτικού της Γεροσκηπου.

Το ΣΑΠΑ πλήρωσε τελικά 908 χιλιάδες ,όσα και η ΚΕΑΑ αλλά και ο γενικός ελεγκτής της δημοκρατίας είχαν προτείνει όπως είπε και όχι εκατομμύρια όπως κάποιοι διατείνονταν ότι θα κατέβαλε το ΣΑΠΑ.

Ο δήμαρχος Πάφου παραδέχτηκε ότι πριν από την συνάντηση του με τον γενικό ελεγκτή της δημοκρατίας το σώμα είχε καταλήξει σε απόφαση για πληρωμή ενός εκατομμυρίου 100 χιλιάδων ευρώ στον εργολάβο τονίζοντας ότι μέσα από προσεκτικούς χειρισμούς υπήρξε η συγκεκριμένη κατάληξη.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΠΑ Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε ότι ο δήμαρχος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια τονίζοντας ότι ο ίδιος και ορισμένοι υπηρεσιακοί καλούσαν τα μέλη του συμβουλίου να αποδεχτούν συμβιβασμούς ενάμιση και πλέον εκατομμυρίου πριν η ΚΕΑΑ καταλήξει στο συγκεκριμένο ποσό που έκρινε δίκαιο και η ελεγκτική υπηρεσία. Υπενθύμισε επίσης τις δικες του παρεμβάσεις αλλά και άλλων μελών του ΣΑΠΑ προκειμένου να μην καταβληθούν ποσά μεγαλύτερα από αυτά που ο εργολάβος θα έπρεπε να λάβει.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ