Ενισχύοντας τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Πραγματοποιείται στις 6 το απόγευμα στην οικία της Άντρης Αβραάμ στο Αναβαργος η καθιερωμένη φιλανθρωπική τόμπολα που γίνεται κάθε χρόνο για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η ίδια η πρόεδρος της επιτροπής των εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ δήλωσε στο ράδιο Πάφος ότι η εκδήλωση έχει γίνει θεσμός και πολλοί την αναμένουν με ανυπομονησία.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία φέτος έχει αναβαθμιστεί και με ζωντανή μουσική σύμφωνα με την κα.Αβραάμ, θα συμμετάσχει το μουσικό σχήμα «Λαικές Διαδρομές», με τους Φύτο Παστελίδη ,Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Παναγιώτη Χαραλάμπους.

Η Αντρι Αβραάμ ευχαρίστησε την στρατιά των εθελοντών που εργάστηκε για την εκδήλωση καλώντας όλους να λάβουν μέρος, να περάσουν μερικές ώρες ευχάριστα και να προσφέρον για τους συνάνθρωπους τους.

Ειπε ακομη ότι σε αυτή την δυσκολη εποχη της οικονομικης κρισης ο ΠΑΣΥΚΑΦ Παφου προσφερει δωρεαν υπηρεσιες σε περισσοτερους από δυο χιλιαδες Παφιτες τονιζοντας ότι ολες αυτές οι υπηρεσιες που προσφερονται στηριζονται στις προσφορες ανθρωπων με ευαισθησιες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ