Να ανησυχούν και να φοβούνται

Ο πρόεδρος της πολεοδομικής επιτροπής του δήμου Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος κάλεσε όσους επιχειρηματίες ή πολίτες έχουν προχωρήσει σε αναπτύξεις που δεν είναι βασισμένες στα σχέδια που υπέβαλαν και εγκρίθηκαν από την αρμόδια αρχή να ανησυχούν.

Για όλους τους υπόλοιπους πολίτες κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει ,όπως είπε, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η υπόθεση με τον διαχωρισμό οικοπέδων της μεγάλης αναπτυξιακής εταιρείας θα διελευκάνθη.

Η υπόθεση έχει ήδη λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης τόνισε, έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία και σύντομα ο δήμος θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα αφού προηγουμένως διασφαλιστούν.

Είπε ακόμη ότι αν αποδηχθει ότι όντως υπήρξε παρανομία και επί του εδάφους εκτελέστηκε διαφορετικός διαχωρισμός από αυτόν που εγκρίθηκε στα χαρτιά προς όφελος της εταιρείας ο δήμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να επανεξετάσει τους όρους της άδειας.

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε ότι αν η συγκεκριμένη ανάπτυξη στηρίχτηκε όντως σε πλαστά έγγραφα δεν θα πρέπει να παραμείνει σε ισχύ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επεσήμανε ότι θα γίνει έρευνα και για άλλες περιπτώσεις και θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε θέματα διαφθοράς και αδιαφάνειας.

Όσα χρόνια και αν πέρασαν για όσους συμμετείχαν σε έκνομες πράξεις, κατέληξε, θα πρέπει να ανησυχούν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ