Κόντρα της Γεροσκήπου

Συζήτηση σε υψηλούς τόνους διεξήχθη στο ράδιο Πάφος ανάμεσα στον γραμματέα της τοπικής επιτροπής της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου Ανδρέα Σιηκκη και τον δήμαρχο Μάκη Παυλίδη.

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου θεώρησε ισοπεδωτική και άδικη κριτική που άσκησε στον ίδιο ο Ανδρέας Σιηκκης ότι δεν διαβουλεύεται με τα οργανωμένα σύνολα του δήμου σημειώνοντας ότι δεν ανέμενε αυτού του είδους την κριτική από ένα κόμμα που πρωτοστάτησε στην εκλογή του τονίζοντας παράλληλα ότι ο Ανδρέας Σιηκκης για τους δικούς του λόγους αποφεύγει τις επαφές μαζί του και έχει αρχίσει στην ουσία ένα πόλεμο φθοράς του δημάρχου της Γεροσκήπου.

Ο Ανδρέας Σιηκης απέρριψε τις επικρίσεις Παυλίδη τονίζοντας ότι δεν μπορεί κανένας να του αφαιρέσει το δικαίωμα να τοποθετείται για την πόλη στην οποία γεννήθηκε και ζει και στην οποία προσέφερε από την εποχή που ήταν ακόμη κοινότητα.

Ο κ.Σιηκκης επέμεινε στην κριτική του λέγοντας ακόμη ότι ο δήμαρχος εγκατέλειψε συνεδρίες της ολομέλειας αναθέτοντας στον αντιδήμαρχο να τις ολοκληρώσει.

Μέγα ψευδός χαρακτήρισε την συγκεκριμένη αναφορά ο δήμαρχος ο οποίος κάλεσε τον Ανδρέα Σιηκη να ενημερώνεται επίσημα και να μην ακούει τις φήμες των καφενείων.

Τον κάλεσε επίσης να δώσει ξεκάθαρα την θέση του κόμματος του για το θέμα της πλαζ αφού οι τοποθετήσεις της ΕΔΕΚ είναι αλληλοσυγκρουόμενες και έχουν μπερδέψει τους δημότες κατά την έκφραση του.

Για το θέμα αυτό ο Ανδρέας Σιηκης ανέφερε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του κόμματος του δεν είναι εντολοδόχοι του κόμματος και μπορούν να κρίνουν και να αποφασίζουν ποιο είναι το συλλογικό καλό και να πράττουν ανάλογα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ