Πρόταση Σαββίδη

Καινοτόμο πρόταση για την αντιμετώπιση παράνομων πράξεων, όπως οι διαρρήξεις, κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ στον Δήμο, Χρύσανθος Σαββίδης.

Ο Χρύσανθος Σαββίδης που ζήτησε από τον δήμαρχο Πάφου την εγγραφεί προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του σχετικού θέματος για λήψη απόφασης ,εισηγείται ουσιαστικά την δημιουργία δικτύου ενημέρωσης των δημοτών για τις παράνομες αυτές πράξεις ανά περιοχή προκειμένου και οι ίδιοι οι δημότες να συνδράμουν στην προσπάθεια καταστολής των φαινομένων αυτών.

Ο κ.Σαββιδης προτείνει όπως ο Δήμος Πάφου κοινοποιεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους δημότες το επιθυμούν, παράνομων πράξεων που έγιναν στη γειτονιά τους, ώστε να έχουν αυξημένη προσοχή για αποτροπή παρόμοιων ενεργειών ή για να ενημερώνουν τις αρχές για ύποπτες κινήσεις που διαπιστώνουν.

Στο πρόγραμμα, προτείνει ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, θα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι πολίτες επιθυμούν, συμπληρώνοντας σχετικό ειδικό έντυπο που μπορούν να προμηθεύονται από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Παράλληλα, μέσω του συστήματος αυτού, τονίζει, μπορεί να καθιερωθεί και η επικοινωνία του Δήμου με τους πολίτες και για άλλα ζητήματα που τους αφορούν, όπως δημοτικές ανακοινώσεις ή γνωστοποίηση εκδηλώσεων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ