Κίνηση Σωτηρία της Πάφου

Συνάντηση με τον επαρχιακό διευθυντή του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου είχε Επιτροπή της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις μικρές Επιχειρήσεις της Πάφου οι οποίες απειλούνται με αφανισμό δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Πάφος ο Πρόεδρος της Κίνησης Μιχάλης Χατζημιτσής.

Ο κ. Χατζημιτσής είπε ότι στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο της απορρόφησης από μικρές επιχείρησης των δανειοδοτικών πακέτων τα οποία κατέχει η Τράπεζα Κύπρου και τα οποία προσφέρει σε επιχειρηματίες οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια.

Ωπως σημείωσε ο κ. Χατζημιτσής υπάρχουν 500 τέτοια πακέτα δανειοδότησης μέχρι και 150 χιλιάδων ευρώ τα οποία αφορούν αποκλειστικά την επαρχία της Πάφου και κάλεσε τους μικρούς επιχειρηματίες να επισκεφτούν την τράπεζα για να λάβουν επιπρόσθετες πληροφορίες για τους όρους και κανονισμούς που διέπουν τις Χρηματοδοτήσεις.

Είπε παράλληλα ότι αρχές Μαΐου Η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου θα διοργανώσει ενημερωτική Ημερίδα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου όπου εκεί θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τύχουν εκτενέστερης Ενημέρωσης από τα στελέχη της Τράπεζας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ