Ελάτε το Πάσχα στην Πάφο

Αξέχαστες πασχαλινές διακοπές υπόσχονται οι Ξενοδόχοι της Πάφου σε όσους επιλέξουν να περάσουν τις μέρες των εορτών σε ξενοδοχεία της Επαρχίας.

Με το σύνθημα «Αυτό το Πάσχα επιλέγουμε Πάφο» προσφέρονται οικογενειακά πακέτα σε ειδικές, ελκυστικές τιμές για αυτούς που επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές εορταστικές εμπειρίες στην πανέμορφη επαρχία της Πάφου.

Ειδικά τις μέρες αυτές που σε ολόκληρη την επαρχία αναβιώνουν κάθε χρόνο τα πατροπαράδοτα έθιμα, η επίσκεψη στην Πάφο αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ολόκληρη η επαρχία μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό έχει πλημυρίσει με πολύχρωμα αγριολούλουδα και ξεχωριστά αρώματα.

Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσει ο επισκέπτης για τα χωριά της υπαίθρου θα είναι γι αυτόν μοναδική. Από τα μικρά καφενεδάκια με το μυρωδάτο καφέ μέχρι τις παραδοσιακές ταβέρνες που οδηγούν σε ένα μοναδικό… ταξίδι γεύσεων.

Σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και την Ελληνορθόδοξη παράδοση έχουν προγραμματιστεί διάφορες θρησκευτικές τελετές με επίκεντρο τον καθεδρικό ναό Αγίου Θεοδώρου, όπως η κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου και η συνάντηση στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου με τον Επιτάφιο της εκκλησίας του Αγίου Κενδέα.

Αν τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων προτιμείστε να παρακολουθήσετε την Ακολουθία της Αναστάσεως σε ένα από τους ιερούς ναούς όπου το ομοίωμα του Ιούδα θα παραδοθεί στις φλόγες.

Αν πάλι προτιμάτε μια ξεχωριστή και απόλυτα κατανυκτική εμπειρία για την ακολουθία της Ανάστασης, επιλέξτε μια από τις ιερές μονές της Επαρχίας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ