Δεν καταρρέει ο ΣΑΠΑ

Ο γενικός διευθυντής του ΣΑΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης του οργανισμού.

Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αλλά ενδεχόμενο οικονομικής κατάρρευσης δεν υπάρχει διαβεβαίωσε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ο Ευτύχιος Μαλεκιδης λέγοντας ότι οι ελεγκτές του οργανισμού καταγράφουν όλα τα δεδομένα κάθε χρόνο.

Είπε ακόμη ότι πολλές φορές υπάρχει δόση υπερβολής σε όσα λέγονται στα ζητήματα των σχέσεων του οργανισμού με τους εργολάβους.

Υπάρχουν κακοτεχνίες, παραδέχτηκε και οι εργολάβοι θα τις αποκαταστήσουν πριν κλείσουν οι λογαριασμοί.

Υπάρχουν θέματα και για τους δρόμους αλλά και για το δίκτυο των αγωγών τα οποία οι εργολάβοι είναι υποχρεωμένοι, κατέληξε να αποκαταστήσουν.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Χρυσανθου κατήγγειλε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι υπάρχει και παρέκκλιση από τις προδιαγραφές των βασικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και ίσως κακοτεχνίες που δεν μπορούν πλέον να επιδιορθωθούν.

Θέση την οποία απορρίπτει ο Ευτύχιος Μαλεκιδης ο οποίος σημείωσε ότι κάποιες αλλαγές στις σωλήνες που χρησιμοποιήθηκαν έγιναν εν γνώση του οργανισμού μετά από σχετικό αίτημα που υπήρξε.

Είπε ακόμη ότι άλλα θέματα όπως τα φρεάτια η ίδια η υπηρεσία τα εντόπισε και ενημέρωσε το συμβούλιο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ