Κόντρα σε ψηλούς τόνους για την Πεγεια

Το θέμα της ένταξης της Πεγειας στα όρια του ΣΑΠΑ πυροδότησε έντονη συζήτηση ανάμεσα στον δήμαρχο Πεγειας Νεόφυτο Ακουρσιωτη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού Φαίδωνα Φαίδωνος οι οποίοι αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις τόσο για την παρουσία τους στα συμβούλια όσο και για το μέλλον τους.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο παρουσιάζεται με αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις και αποφάσεις για την συμμετοχή του στο ΣΑΠΑ επικρίνοντας τον δήμαρχο Νεόφυτο Ακουρσιωτη ότι παρουσιάστηκε ενώπιων του συμβουλίου του οργανισμού εντελώς απροετοίμαστος και ανέτοιμος να στηρίξει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Άφησε επίσης να νοηθεί ότι ο δήμαρχος Πεγειας δεν μετέφερε την απόφαση του συμβουλίου όπως ήταν ακριβώς.

Απαντώντας ο δήμαρχος Πεγειας ανέφερε ότι στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΠΑ η δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ παρουσιάστηκε με τρεις διαφορετικές θέσεις και ο Φαίδωνας Φαίδωνος δεν συμφωνούσε με κανένα από τους συναδέλφους του.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι συνήθως δυναμιτίζει το κλίμα και διαλύει συνεδρίες όπως είπε σημειώνοντας ότι λυπάται για την προσπάθεια του Φαίδωνα Φαίδωνος να τον παρουσιάσει ότι δεν κατανοεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πεγειας.

Είπε ακόμη ότι αφουγκράζεται τις ανησυχίες των δημοτών του και γι’αυτό άλλωστε ζήτησε να διευθετηθεί η συνάντηση στο δημοτικό συμβούλιο Πεγειας ενώ κάλεσε τον Φαίδωνα Φαίδωνος να συνεννοείται καλύτερα με την δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ Πεγειας, θέση την οποία απέρριψε ο Φαίδωνας Φαίδωνος καλώντας τον Νεόφυτο Ακουρσιωτη να σταματήσει να κάνει πολιτική εντος ΔΗΣΥ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ