Τα εύσημα για εργάτες του δήμου

Ο πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος του δήμου Πάφου αλλά και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας απένειμαν τα εύσημα σε δυο εργάτες της υπηρεσίας οι οποίοι παραμονές της εθνικής επετείου επέδειξαν σεβασμό και ευαισθησία στην προστασία αιωνόβιων δέντρων επί της κεντρικής λεωφόρου Γρίβα Διγενή αφαιρώντας από τα δέντρα σπόντες και άλλα αντικείμενα που τραυμάτιζαν τους κορμούς των δέντρων.

Ο Νίκος Σιμιλλιδης τόνισε ότι η πλειοψηφεια των υπαλλήλων και εργατών του δήμου είναι άριστοι και ότι οι λίγοι που δημιουργούν προβλήματα δεν έχουν θέση στην δημοτική μηχανή .

Αναφερόμενος στα θέματα πρασίνου ο Νίκος Σιμιλιδης τόνισε ότι το φυτώριο του δήμου παράγει πλέον όλα τα εποχιακά και τους θάμνους που φυτεύονται τονίζοντας ότι αυτή την εποχή γίνονται φυτεύσεις σε διάφορους χώρους και δίνεται ένα όμορφο χρώμα στην πόλη.

Με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει ο δήμος τα μέλη της υπηρεσίας υπερβάλουν των δυνατοτήτων τους προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την συντήρηση 400 περίπου χώρων πρασίνου σε όλη την δημαρχούμενη περιοχή.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ