Τα ρίχνει στους συμβούλους

Στους συμβούλους μηχανικούς του ΣΑΠΑ, οι οποίοι τελικά κατήγγειλαν το συμβολαιο τους με τον οργανισμο και αποχωρησαν, αποδιδει το μεγαλύτερο μεριδιο της ευθυνης για την κατασταση στον οργανισμο το μελος του διοικητικου συμβουλίου Ανδρέας Χρυσανθου.

Ο κ.Χρυσανθου υπέδειξε ότι από την ημέρα που οι σύμβουλοι μηχανικοί έχουν εγκαταλείψει τον οργανισμό τόσο οι υπηρεσιακοί οσο και το συμβούλιο αναγκάστηκαν να ανασύρουν πολλα αλλά όπλα που είχαν στην φαρετρα τους, κατά την έκφραση τους, αντικρούοντας απαιτήσεις των εργολάβων και διαπραγματευόμενοι μαζι τους για τις απαιτήσεις που ειχαν μετα την ολοκλήρωση των εργασιών της δεύτερης φάσης.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει θετική κατάληξη σε κάποια συμβόλαια ενώ θετική για το ΣΑΠΑ και τους καταναλωτές όπως διέβλεψε θα είναι η κατάληξη και σε ότι αφορα τα δυο εναπομείναντα συμβόλαια.

Οι εργολαβοι, κατέληξε, θα πληρωθούν για την δουλεια που εχουν κανει, δεν θα πρεπει όμως να περιμενουν ότι θα λαβουν χρηματα που δεν δικαιουνται επειδη αυτή ηταν η πρακτικη που ακολουθειτο παλαιοτερα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ