Παράδειγμα προς μιμηση η Χλωρακα

Ο γραμματέας της ΣΙΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Δημητρης Επιφάνειου κάλεσε τα δημοτικά συμβούλια να μην βιάζονται να λάβουν αποφάσεις σε σχέση με ενδεχόμενη διάλυση τμημάτων τους πριν μετρησουν όλα τα δεδομενα και τις επιπτωσεις που θα ειχαν αναλογες αποφασεις τους.

Ορισμενοι όπως ειπε συζητουν το ενδεχομενο παραχωρησης σε ιδιωτες καποιων υπηρεσιων όπως είναι η αποκομιδη των σκυβαλων τονιζοντας ότι αν καποιος μετρησει τους αριθμους και τα δεδομενα τελικα η πραξη αυτή δεν συμφερει στους δημους από την στιγμη που διαθετουν δικο τους προσωπικο και μηχανηματα.

Είναι αδιανοητο ειπε ορισμενοι να διατεινονται ότι εχουν υπεραριθμο προσωπικο και από την άλλη να προωθουν τετοιες αποφασεις που θα αυξησουν στην ουσια το προσωπικο που δεν θα εχει αντικειμενο.

Καλεσε επισης τους δημους να διαχειρισθουν καλυτερα το προσωπικο τους και τις κοινοτητες να ακολουθησουν κυριως το παραδειγμα σωστης διαχειρισης της κοινοτητας Χλωρακας που είναι κοινοτητα που διαθετει ολες τις υπηρεσιες και λειτουργει αψογα όπως ειπε χαρακτηριστικα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ