Θα δώσουν χώρο για Ρωσική εταιρεία στο Λατσι

Η αρχή Λιμένων προχωρεί στην ικανοποίηση της εταιρείας sail first για την δημιουργία δέκα πρόσθετων χώρων στο λιμανάκι του Λατσιου.

Το θέμα συζητήθηκε χθες στην Λευκωσια ανάμεσα σε εκπροσώπους της εταιρείας τους οποίους συνοδευσε ο δήμαρχος Πόλεως Άγγελος Οδυσσέως με τον πρόεδρο της αρχής Λιμένων, γενικό διευθυντή του υπουργείου συγκοινωνιών Αλέκο Μιχαηλίδη και όλες οι ενδείξεις σύμφωνα με τον κ.Οδυσεως είναι ότι η αρχή λιμένων θα προχωρήσει στην δημιουργία των δέκα θέσεων επί του παρόντος στην βόρεια πλευρά του κυματοθραύστη.

Άμεσα θα ρυθμιστεί το θέμα του ελλιμενισμού με χώρους που θα εξευρεθούν στην νέα λιμενολεκανη έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα αυτά.

Ο Άγγελος Οδυσσέως τόνισε ότι το αίτημα της εταιρείας αφορά τουλάχιστον 20 θέσεις αλλά έχουν συγκατατεθεί να τους δοθούν επί του παρόντος δέκα θέσεις.

Υπενθύμισε επίσης ότι εντος Απριλίου είναι προγραμματισμένοι αγώνες ιστιοπλοΐας στην περιοχή από την Ρώσικη εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει υποβάλει πρόταση για δημιουργία της σχετικής υποδομής με δικά της έξοδα και να αποκόπτονται σταδιακά για την χρήση του χώρου, πρόταση η οποία απορρίφτηκε από την αρχή λιμένων παλαιοτερα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ