Ετοιμάζει είσοδο o βασιλιάς καρνάβαλος της Πάφου

Εντυπωσιακή είσοδο ετοιμάζει το απόγευμα ο χρυσός βασιλιάς καρνάβαλος της Πάφου.

Οι διοργανωτές του Παφιτικου καρναβαλιού φιλοδοξούν ότι το φετινό καρναβάλι που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να ξεδώσουν και να διασκεδάσουν αλλά και την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες να έρθουν στην Πάφο.

Η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου και της συνοδείας του, θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και με τη συνοδεία των μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χ’’ Ευτυχίου.

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου θα συνοδεύουν μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου Κλέας Πιτσιλλίδου.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα διέλθει την Πλατεία Κέννετυ και θα περάσει από την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, για να καταλήξει στην Πάφου Χρυσάνθου, όπου θα προσφερθούν κρασί και ξηροί καρποί, στο κοινό.

Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στο Δήμο Πάφου με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και ομάδων το Σάββατο 1 Μαρτίου.

Η παρέλαση θα γίνει στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων και ομάδων, εκατοντάδων καρναβαλιστών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, μαζορέτων και των κανταδόρων του Μουσικού Ομίλου Πάφου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ