Ώριμα έργα στην Πόλη

Επτά έργα θεωρούνται ώριμα σχεδιαστικά στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους ενώ ένας άλλος σημαντικός αριθμός έργων προωθούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να μπορέσουν να διεκδικήσουν χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ο αντιδήμαρχος Πόλεως Χρυσοχους Γιωτης Παπαχριστοφή τόνισε ότι ο δήμος και οι υπηρεσίες του τρέχουν στο παρά πέντε να προλάβουν να ετοιμάσουν οσο το δυνατόν περισσότερα έργα ενώ θα μπορούσαν την προηγούμενη περίοδο να είχαν ολοκληρώσει τις διαδικασίες χωρίς πίεση.

Aπό την πλευρά του ο δήμαρχος Άγγελος Οδυσσέως χαρακτήρισε άθλο που για ένα δήμο του μεγέθους του δήμου Πόλεως υπάρχουν έτοιμα τουλάχιστον επτά με οκτώ έργα τα οποία μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση.

Ο κ.Οδυσεως κάλεσε όλους να προσγειωθούν στην πραγματικότητα αφού είναι αδύνατον να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση όλα τα έργα που θα προτείνει η τοπική αρχή Πόλεως.

Κάτι τέτοιο είναι ουτοπία, είπε, σημειώνοντας πάντως ότι ο δήμος θα προσπαθήσει να ωριμάσει και να προτείνει όσο το δυνατόν περισσότερα έργα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ