Ολοκληρώνεται η έρευνα

Στη διάθεση των ποινικών ανακριτών βρίσκεται το υλικό, που συγκέντρωσε η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, για τα όσα οδήγησαν στην κατάρρευση της οικονομίας του τόπου και τη λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Φειδία Σαρικα με επιστολή προς το Γενικό Εισαγγελέα τα μέλη της Επιτροπής ενημερώνουν ότι το υλικό θα είναι στη διάθεση των ποινικών ανακριτών, χωρίς ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η έκθεση ακόμα, που θα τεθεί για συζήτηση και στην Ολομέλεια.

Τα μέλη της Επιτροπής , σύμφωνα με τον Φειδία Σαρικα που μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ προχώρησαν αρκετά σε ό,τι αφορά την καταγραφή των δεδομένων και άρχισαν να αγγίζουν τα συμπεράσματα της έκθεσης, προσθέτοντας πως οι υπηρεσίες της Βουλής οργανώθηκαν πολύ καλύτερα και με τη βοήθεια από τα μέλη της Επιτροπής κινούνται με πιο γρήγορους ρυθμούς για να καταλήξουν στην ολοκλήρωση της έκθεσης.

Πρόσθεσε ακόμα πως στην πορεία της καταγραφής διαφαίνεται πιο καθαρά η διασύνδεση των διαφόρων θεμάτων μεταξύ τους, σημειώνοντας ότι στην έκθεση θα αναφέρονται τα εμπλεκόμενα ονόματα στο τμήμα της καταγραφής των δεδομένων, αλλά θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την αναφορά ονομάτων στα συμπεράσματα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ