Μία μόνο παράσταση του έργου "Δεσποινίς Μαργαρίτα" στην Πάφο

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στο Μαρκίδειο Θέατρο στην Πάφο, ταξιδεύει για μία μόνο παράσταση η "Δεσποινίς Μαργαρίτα" . Το έργο του Ρομπέρτο Ατάυντε ανεβαίνει σε ελεύθερη απόδοση και διασκευή του Κωνσταντίνου Κυριακού και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μποσταντζόγλου. Το ρόλο της "Δεσποινίς Μαργαρίτας" υποδύεται η Δήμητρα Παπαδήμα και στο ρόλο του μαθητή ο Πέτρος Πέτρου.

Το θεατρικό κείμενο της «Δεσποινίς Μαργαρίτα» έχει παιχτεί και συνεχίζει να παίζεται σε πάνω από 30 χώρες του κόσμου. Στην ουσία είναι μία έκρηξη κατά πιεσμένων συναισθημάτων.

Η «Δεσποινίς Μαργαρίτα» μιλάει και βγάζει φωτιές, είναι μία αυταρχική αλλά συγχρόνως τραγική προσωπικότητα, μια σεξομανής και ανικανοποίητη μέγαιρα. Η «Δεσποινίς Μαργαρίτα» είναι αποφασισμένη να κάνει ένα μάθημα που θα μείνει αξέχαστο τόσο στους μαθητές της όσο και στους θεατές που θα αντέξουν να δουν και να ακούσουν τα λόγια της που ομολογουμένως "σπάνε" κόκκαλα. Θα την μισήσετε και θα την αγαπήσετε, θα την λυπηθείτε αλλά και θα εξαγριωθείτε μαζί της.

Η «Δεσποινίς Μαργαρίτα» είναι ο δήμιος αλλά και το θύμα, είναι εξουσία αλλά και ένα πιόνι. Διδάσκει ένα μάθημα που θα φέρει αποτέλεσμα: ΛΥΤΡΩΣΗ. Η παράσταση θα δοθεί στο Μαρκίδειο Θέατρο στις 20:30 και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ.

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στο τηλέφωνο 99015275. Μέρος των εσόδων της παράστασης θα προσφερθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης.

 Διοργανωτής της παράστασης είναι ο δήμος Πάφου.