Ο Βεργας υποψηφιος

Ο Σάββας Βέργας θα διεκδικήσει την θέση του αντιπρόεδρου του ΔΗΚΟ. Ο κ.Βεργας εξήγγειλε σήμερα μεσω του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ την υποψηφιότητα του τονίζοντας ότι αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη της πολύχρονης παρουσίας του στο κόμμα.

Ο Σάββας Βέργας δήλωσε ότι μετά από σοβαρό προβληματισμό και συζήτηση με συναγωνιστές του και την ηγεσία του κόμματος έλαβε την απόφαση για διεκδίκηση της θέσης του αντιπροέδρου.

Ο ίδιος ξεκίνησε από την ΝΕΔΗΚ, τις επαρχιακές επιτροπές, την Κεντρική επιτροπή, το εκτελεστικό γραφείο και την γραμματεία και ήρθε η ώρα είπε για το επόμενο βήμα διεκδικώντας μια θέση στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος.

Ο Σάββας Βέργας σημείωσε ότι βρέθηκε σε όλη αυτή την πορεία δίπλα από τους ιστορικούς ηγέτες του κόμματος του και δίπλα σε όλα τα σημαντικά στελέχη δίνοντας μεγάλες μάχες μέσα από τα χαρακώματα του ΔΗΚΟ όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που τον ώθησαν να κατέλθει στις εκλογές είναι για να ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ΔΗΚΟ όπως είπε αφού στήριξε, όπως υπενθύμισε τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι μάχη της Πάφου τελικά με βάση και τις πληροφορίες ότι την θέση θα διεκδικήσει και ο πρόεδρος του Πάφος 2017 Χρήστος Πατσαλιδης ο Σάββας Βέργας ανέφερε ότι καλωσορίζει όλους τους συναγωνιστές του , τονίζοντας ότι ο ίδιος επιθυμεί να διεξαχθη μια ήπια και πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που δεν θα πληγώσει και δεν θα τραυματίσει το κόμμα αλλά αντίθετα το ΔΗΚΟ θα εξέλθει ενδυναμωμένο μετά από τις εσωκομματικές εκλογές.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ