Ο ΟΣΥΠΑ δίπλα στους άπορους συμπολίτες μας.

Με το μήνυμα « προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους, και διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» η διεύθυνση και το προσωπικό του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, παρέδωσαν, στα πλαίσια εκστρατείας αγάπης, δεκάδες κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο Πάφου.

Η εκστρατεία οργανώθηκε από τους εργαζόμενους του ΟΣΥΠΑ, με πρωτοβουλία του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού, Γεώργιου και Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Μιλώντας στο ράδιο Πάφος ο κύριος Ανδρέας Ροδοσθένους διευθυντής επιχειρήσεων του ΟΣΥΠΑ ανέφερε ότι η εκστρατεία γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του οργανισμού, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι οικονομικές συγκυρίες έφεραν πολλές οικογένειες σε οικονομικό αδιέξοδο .

Η προσφορά και η αλληλεγγύη, τόνισε πρέπει να είναι απ’ όλους μας δεδομένη για να μπορέσει ο Κύπριος πολίτης να σηκώσει και πάλι το κεφάλι, ψηλά.

Ο κύριος Ροδοσθένους αναφέρθηκε επίσης και στο χρηματικό ποσό που προσέφερε τις παραμονές των Χριστουγέννων ο ΟΣΥΠΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου για την αγορά πουλερικών και κρεάτων που δόθηκαν στις άπορες οικογένειες .

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ