Λαθος δρομο για καζινο

Σε λαθος δρομο εκτιμα ότι βρισκεται το θεμα της δημιουργιας καζινο στην Κυπρο ο επιχειρηματιας Γιαννακης Αριστοδημου ο οποιος προτηνει αντι να δημιουργηθει μονο ένα καζινο-ρηζορτ που θα ανταγωνιζεται ανισα ολες τις υπολοιπες τουριστικες επιχειρησεις να δημιουργηθουν παρομοιες αναπτυξεις σε ολες τις επαρχιες.

Ο Γιαννακης Αριστοδημου τονιζει ότι γνωστοι οικοι από το Λας Βεργας, την Ρωσσια, την Κινα, την Ουκρανια και το Ισραηλ εχουν επιδηξει ζωηρο ενδιαφερον και τονισε ότι θα πρεπει η πολιτεια να δωσει την δυνατοτητα να υπαρξει ανταγωνισμος.

Είναι αδιανοητο και αντιφατικο σημειωνει η Τροικα να απαιτει την διαλυση των μονοπωλιων και με το καζινο να εδραιωνονται μονοπωλια.

Ο Γιαννακης Αριστοδημου σημειωνει ότι η προταση για ένα καζινο –θερετρο καθοριζει επενδυση της ταξης των 400 περιπου εκατομυριων ενώ η δικη του προταση για δημιουργια 5 εως 7 μεγαλων καζινο-θερετρων από 400 εκατομυρια εως 2 δισεκατομυρια ανα επενδυση καλυπτει και αλλα ενδιαφεροντα με αναλογες υποδομες γυρω από τις αναπτυξεις αυτές.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ