Υπερπροσπάθεια ΠΑΣΥΚΑΦ

Διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει στην Πάφο η επαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ την περσινή δύσκολη χρονιά όπως δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ η πρόεδρος της επιτροπής των εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Αντρι Αβραάμ.

Οι ανάγκες ωστόσο της επαρχίας ήταν 280 χιλιάδες ευρώ. Σε όλη την Κύπρο ο ΠΑΣΥΚΑΦ προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πέντε και πλέον χιλιάδες ασθενείς και σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα σε όλες τις πόλεις αλλά και σε 160 κοινότητες της Κύπρου.

Στην Πάφο εξυπηρετούνται μέσα από τα διάφορα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ σε καθημερινή βάση περισσότεροι από πεντακόσιοι ασθενείς οι οποίοι αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Η πρόεδρος της επιτροπής εθελοντών του οργανισμού στην Πάφο τόνισε πάντως ότι τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγο της έγκαιρης διάγνωσης ο καρκίνος θεραπεύεται.

Η κα. Αβραάμ τόνισε ότι μέσα από πολλές δράσεις και μέσα από εθελοντική δουλειά πρώην ασθενών και συγγενών τους αλλά και άλλων ατόμων ο οργανισμός συνεχίζει την προσπάθεια του προκειμένου να συνεχίσει την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ