Στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα

 Για πρώτη φορά ήρθε στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα, όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος , ερωτηθείς σχετικά από το Ράδιο Πάφος .

Η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα μεταφέρθηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα , ενώ την Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα συνόδευσαν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Β , ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ,ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος , ο Χωρεπίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος και άλλοι αρχιερείς.

Η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα θα παραμείνει μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, της Τρίτης δηλαδή, για προσκύνηση από τους πιστούς.

Το βράδυ απόψε θα γίνει ολονύκτια ακολουθία, σύμφωνα με το Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο , και ο ναός του Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα θα παραμείνει ανοικτός για τους πιστούς, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να προσκυνήσουν.

Η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, αύριο το μεσημέρι μετά τη 13:00 μέσω της αεροπορικής βάσης Ανδρέα Παπανδρέου με στρατιωτικό αεροσκάφος C- 130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με τιμές αρχηγού κράτους.

Ο Πάφου Γεώργιος κάλεσε τους πιστούς να αξιοποιήσουν την ευκαιρία της παρουσίας της Τιμίας Κάρας στην Πάφο και να ανταποκριθούν κατάλληλα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ