Με οικονομική διαχείριση συνεχίζει ο Δήμος Πάφου το 2014

Αρκετά κονδύλια εξοικονόμησε ο Δήμος Πάφου το 2013 με τις περικοπές που έκανε, δήλωσε στο ράδιο Πάφος ,ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας σημειώνοντας πως αυτή η οικονομική διαχείριση θα συνεχιστεί και εντός του 2014.

Με τις νέες περικοπές συνέχισε ,που έχουν γίνει από πλευράς του κράτους και που δημιουργούν αρκετά προβλήματα όπως παραδέχτηκε στους δήμους, προσπαθήσαμε είπε ο κύριος Βέργας, « να κάνουμε εξοικονόμηση που δεν θα επηρεάσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών».

Η ποιότητα ζωής των δημοτών δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Πάφου δεν θα επηρεαστεί σε θέματα καθαριότητας της πόλης, στη λειτουργία της, στην αναβάθμιση των χώρων πρασίνου, αφού οι προσπάθειες της τοπικής αρχής θα συνεχιστούν, όπως είπε. Εξοικονόμηση ωστόσο συνέχισε ,θα προσπαθήσει να κάνει η τοπική αρχή στην διοργάνωση των εκδηλώσεων , αλλά και στον τομέα των διεθνών σχέσεων.

Πρόσθεσε ακόμη πως ο Δήμος, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό την προώθηση κάποιων ώριμων έργων.

Ο κ Βέργας ερωτηθείς σχετικά , εξέφρασε την λύπη του που αρκετά ξενοδοχεία στην πόλη και επαρχία Πάφου θα κλείσουν για την χειμερινή περίοδο προσθέτοντας πως « δεν είναι αυτό που θέλαμε για την πόλη μας ».

Σε καμιά περίπτωση συνέχισε, δεν θα θέλαμε να πλησιάσουμε το εποχιακό τουρισμό και να γίνουμε η πόλη, που θα δέχεται τουρίστες μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Πάφος κατέληξε, έχει πολλά πλεονεκτήματα για να έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο και σ’ αυτό κατέληξε θα επικεντρωθεί η προσπάθεια της τοπικής αρχής.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ