Σε τουριστικό φόρουμ στις Βρυξέλλες συμμετάσχει ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς

Δεν είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα για συνέχιση του τουριστικού ρεύματος και την χειμερινή περίοδο στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς , παρά τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν , δήλωσε στο ράδιο Πάφος ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως.

Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς χαρακτήρισε μεγάλο το κόστος για την μεταφορά των τουριστών από και προς τα αεροδρόμια για αυτό συνέχισε θα καταβληθούν προσπάθειες για να συνδεθεί η πόλη της Χρυσοχούς με τον Διεθνή αερολιμένα Πάφου.

Ο κύριος Οδυσσέως ανέφερε πως στις 11 Νοεμβρίου ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς θα συμμετάσχει σε τουριστικό φόρουμ που θα γίνει στις Βρυξέλλες μέσα στα πλαίσια της βράβευσης του Δήμου σαν άριστος Ευρωπαϊκός προορισμός στα θέματα προσβασιμότητας .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς ο δήμος έχει αναπτύξει σημαντικές υποδομές στον τομέα της προσβασιμότητας, για αυτό και έχει βραβευθεί.

Παραδέχτηκε επίσης πως στο Δήμο του θα πρέπει γίνει εμπλουτισμός και αύξηση των τουριστικών κλινών ώστε να δίνεται η δυνατότητα επιλογής στον επισκέπτη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ