Στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα

Για πρώτη φορά έρχεται στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα, η οποία αναμένεται να μεταφερθεί γύρω στη 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα. Θα την συνοδεύουν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο Χωρεπίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος και άλλοι αρχιερείς.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας για προσκύνηση από τους πιστούς. Απόψε θα τελεστεί ολονύκτια ακολουθία, σύμφωνα με το Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο και ο ναός του Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα θα παραμείνει ανοικτός για τους πιστούς, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να προσκυνήσουν.

Η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα θα αναχωρήσει για την Ελλάδα αύριο το μεσημέρι μετά τη 13:00, μέσω της αεροπορικής βάσης Ανδρέα Παπανδρέου με στρατιωτικό αεροσκάφος C- 130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με τιμές αρχηγού κράτους.

Ο Πάφου Γεώργιος κάλεσε τους πιστούς να αξιοποιήσουν την ευκαιρία της παρουσίας της Τιμίας Κάρας στην Πάφο και να ανταποκριθούν κατάλληλα.